söndag 20 januari 2013

TRÄNINGSVÄRK!


Ja, efter en halv dag på Leos lekand i går,
känns det i kroppen idag.
Värker mest i benen efter ha klättrat över allt med mina små pojkar.
Härligt att LEK och träning kan ge effekt.

På tal om träning går det inget vidare.
Energin är inte med mig alls.
Jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att komma i gång på max.
Jag vill ju ha min kropp tillbaka efter tre graviditeter.
Är ni några där ute som vet hur jag kan göra för att bygga upp allt,
så kom gärna med tips, och erfarenheter.
Tror inte på LCHF. 
Jag fixar inte att leva helt utan socker?
Jag blir lika med ett monster här hemma.
Humöret fungerar inte alls.
Är det så att jag är för beroende av sockret.
Så kanske borde jag sluta?
Jag vet inte.


Efter en stor KOPP KAFFE
och två HALLON KAKOR
så får jag nu ta tag i dagen...

KRAM ELLE
3 kommentarer:

 1. Hihi, härligt med träningsvärk efter lek :D

  Inga tips tyvärr.
  Jag tror bara att mycket hänger på vilja, utan den så går det inte helt..

  KRAMAR!

  SvaraRadera
 2. Jag har ju inte gått igenom tre graviditeter men nästan sett ut så ;) jag har kommit igång med min träning och nu kan jag knappt sluta. Sockret vet jag aldrig om jag kommer kunna leva utan och jag vet inte om jag tycker det är värt det! Jag tränar för att kunna unna mig goda saker, sen är det svåra att inte unna sig för mycket! Men tillbaka till träningen så började jag i liten skala med att träna kanske en kvart varje dag med hantlar, pilatesboll och löpning. Sen har jag bara byggt på tiden och när man börjar se resultat så sporrar det bara mer! Stort lycka till i din fajt! Kram

  SvaraRadera
 3. Ja du detta jädra socker sug. Vet hur du känner..jag har levt med det i fler år. Smyg ätit när jag inte har trott att någon har sett.Dock har det synts på kroppen kan jag lova!! För några månaders sen när Olle hade fötts. Så bestämde jag mig att nu får det vara nog. Tog kontakt med en kost o träningsrådgivare. Fick ett jätte bra kostschema o följa. Träningen hade ja i mig. Men behövde bara få en pusch i rätt riktning av familj o vänner. Är så glad att jag har haft dom vid min sida hela tiden.Dom har verkligen peppat mig. Dom vet ju vilken gottegris jag har varit.
  Dina symtom känner jag igen. jag var precis likadan. Ont i huvudet, skakig o ska inte prata om mitt humör. Blä..fy så vill ja inte ha det igen!! Tog mig ca 2veckor med det nya kostschemat. Sen började socker suget sakta men säkert försvinna. Ska inte påstå att ja inte äter något socker. För på min äta dag. Så slinker det mer än gärna ner lite godis. Men med måtta. Vilket ja aldrig har hållt mig till innan.
  Ett tips plocka inte bort allt socker på en gång. Utan försök att plocka bort det lite succesivt. Så kanske både huvudvärk o humöret blir bättre med tiden:)) Brukar ju nästintill ta 1-2veckor att bli av med suget. Så försök att bita ihop dessa veckor.. Sen ska du nog kunna klara dig utan sockert.

  påtal om träningen. Du har inte någon hurtig vän som kan dra med dig o träna?!! peppa igång dig?! Det brukar ju göra susen.

  SvaraRadera

Tack söta, för ni lämnar ett fotavtryck inne hos mig!
Blir alltid lika glad